Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731268314

Amistoso (Int.) 731268314 Información oficial sobre el partido 731268314 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Eintrach Catalunya Alineación oficial del equipo 'Eintrach Catalunya' en el partido 4 - 2 Schwarz lärjungar Alineación oficial del equipo 'Schwarz lärjungar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eintrach Catalunya Alineación oficial del equipo 'Eintrach Catalunya' en el partido 2 - 2 Schwarz lärjungar Alineación oficial del equipo 'Schwarz lärjungar' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,2 % 37,4 % 31,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eintrach Catalunya

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Catalunya sabia com jugar al contraatac, i al minut 14, Arkadiusz Zboś va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, Catalunya va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Arkadiusz Zboś, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Catalunya va augmentar la diferència quan Vurnon Hioolen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Ionuţ Capdevila va incrementar l'avantatge de Catalunya amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Arkadiusz Zboś! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Seran Arozena de Catalunya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vurnon Hioolen de Catalunya la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Schwarz lärjungar

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats de lärjungar van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Folke Ingesson va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): lärjungar van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 63 quan Stefan Ammar sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Imre Király va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fernando Carracedo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Imre Király va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Stefan Ammar va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.