Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731268234

Amistoso (Int.) 731268234 Información oficial sobre el partido 731268234 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Usa la escobilla Alineación oficial del equipo 'Usa la escobilla' en el partido 4 - 2 Hobbyskåningarna Alineación oficial del equipo 'Hobbyskåningarna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Usa la escobilla Alineación oficial del equipo 'Usa la escobilla' en el partido 2 - 2 Hobbyskåningarna Alineación oficial del equipo 'Hobbyskåningarna' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Usa la escobilla

Goles Goles

  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): El Escobilla no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Mateu Genovès es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Bogdan Dragne de Escobilla va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Escobilla s'avançava al marcador al minut 63, després d'un rebot que va caçar en Juan Francisco Panes per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Igor Antzieta va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 2 per a Escobilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Escobilla van sortir al contraatac al minut 15, però Igor Antzieta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Joel Leger no oblidarà el que li va passar durant el minut 32. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Escobilla sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adrian Sarmiento, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 86 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ahmed Imšir al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marcos Candamo de Tablas va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Hobbyskåningarna

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): En Camilo Tejo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Hobbyskåningarna, un peu providencial d'en Vagner Lundt va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Camilo Tejo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 0 - 2 per a Hobbyskåningarna.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Franco Manuello, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Oddbjørn Lynum va xutar magistralment una falta al minut 14 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Valter Jonasson va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 25, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, el Hobbyskåningarna va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Oddbjørn Lynum s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Franco Manuello va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Johan Dehldahl.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerwald van Houten de Hobbyskåningarna va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.