Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731267922

Amistoso (Int., RC) 731267922 Información oficial sobre el partido 731267922 en Hattrick

08.05.2024 22:50:00

Quivolgo FC Alineación oficial del equipo 'Quivolgo FC' en el partido 1 - 2 GF Sisters Alineación oficial del equipo 'GF Sisters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Quivolgo FC Alineación oficial del equipo 'Quivolgo FC' en el partido 2 - 2 GF Sisters Alineación oficial del equipo 'GF Sisters' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quivolgo FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Levi van Oudheusden, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Quivolgo.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Levi van Oudheusden va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Quivolgo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 30, però el xut de José Moltedo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Nick Brömbsenmühle va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 79 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabino Almeyda de Quivolgo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

GF Sisters

Goles Goles

  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gustav Konradsen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al 61 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sisters augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Amir Ali Mahdiabadi es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Svend Spindler de Sisters, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 23, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, un refús desafortunat de Enrique Ponce, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però David Ustrup no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.