Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731267916

Amistoso (Int., RC) 731267916 Información oficial sobre el partido 731267916 en Hattrick

08.05.2024 09:30:00

Festival Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Festival Rangers CF' en el partido 1 - 4 G.R.D.B. Alineación oficial del equipo 'G.R.D.B.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Festival Rangers CF Alineación oficial del equipo 'Festival Rangers CF' en el partido 0 - 5 G.R.D.B. Alineación oficial del equipo 'G.R.D.B.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Festival Rangers CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Festival va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Thomas Bischof va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Wit Ułanowski hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Andreas Wilhelm havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

G.R.D.B.

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Acácio Ornelas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Tomé Figueiredo Moreira de G.R.D.B. va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Tomé Figueiredo Moreira va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 0 - 3 per a G.R.D.B..
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de G.R.D.B., fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Yiorgos Partalakis va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Elias Loureiro va estar a punt de posar per davant a G.R.D.B. amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Christian Brunmayr va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, el G.R.D.B. va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vidal João Madaleno s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Raul Silveira va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 36, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Vidal João Madaleno quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Christian Brunmayr, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Antero Coelho Rosa va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Christian Brunmayr va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Acácio Ornelas de G.R.D.B. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.