Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731267316

Amistoso (Int.) 731267316 Información oficial sobre el partido 731267316 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

els golets Alineación oficial del equipo 'els golets' en el partido 6 - 0 SC Riehen Alineación oficial del equipo 'SC Riehen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
els golets Alineación oficial del equipo 'els golets' en el partido 2 - 0 SC Riehen Alineación oficial del equipo 'SC Riehen' en el partido
Tiene mucha potra 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els golets

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Eloy Gassius de golets, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Víctor Sáenz Ruiz va acabar en una passada genial cap al jugador de golets Luca Maccarone, que va marcar el 2 - 0.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Luca Maccarone va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de golets, Víctor Sáenz Ruiz, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de golets va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rafael Mons progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): José Miguel Manrique estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Oreste Galdón va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 5 - 0 al minut 87.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Óscar Párraga es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): El golets ho intentava per la dreta per mitjà de Dănuţ Bădeliţă, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Passaven 22 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Óscar Párraga va rematar alt.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Víctor Sáenz Ruiz va superar els defenses rivals per velocitat al minut 55 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Víctor Sáenz Ruiz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Tomás Sánchez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

SC Riehen

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Riehen sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nitay Carmel, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 11 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Laurits Fischer de Riehen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.