Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731267058

Amistoso (Int.) 731267058 Información oficial sobre el partido 731267058 en Hattrick

08.05.2024 23:00:00

Elm City Blues FC Alineación oficial del equipo 'Elm City Blues FC' en el partido 2 - 5 Calderones Alineación oficial del equipo 'Calderones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Elm City Blues FC Alineación oficial del equipo 'Elm City Blues FC' en el partido 0 - 6 Calderones Alineación oficial del equipo 'Calderones' en el partido
Tiene suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elm City Blues FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de ECB van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Aurèle Poirier en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 4.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ECB van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Daniel Deşliu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 4 pujava al marcador.

Calderones

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Calderones es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Inaam Lampert es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Àngel Viscarri va augmentar l'avantatge de Calderones a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Assad Jameel, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ionuţ-Dan Alămoreanu va augmentar l'avantatge de Calderones a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a Calderones l'avantatge per 2 - 5. Kevin Watts en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Assad Jameel de Calderones va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gaspar Gaiato que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Assad Jameel va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Joona Härkönen va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, David Vikol de Calderones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.