Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266936

Amistoso (Int., RC) 731266936 Información oficial sobre el partido 731266936 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Unión Cultural Desidia Alineación oficial del equipo 'Unión Cultural Desidia' en el partido 1 - 3 New Chelsea London F.C. Alineación oficial del equipo 'New Chelsea London F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Unión Cultural Desidia Alineación oficial del equipo 'Unión Cultural Desidia' en el partido 1 - 5 New Chelsea London F.C. Alineación oficial del equipo 'New Chelsea London F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Cultural Desidia

Goles Goles

  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 70 en Raúl Briñas va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Alexandro Abavides podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 50 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Rouzbahan Pashazadeh que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 200 Minuto 86 (Ocasión de falta): Desidia va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 86, però el xut va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Celso Ávalos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

New Chelsea London F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Chelsea va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 13. Eduardo Giuffrida va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al 20 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Chelsea augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Berndt Braito es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Erwin Rennenkampff va augmentar l'avantatge de Chelsea a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Daniel Anfang de Chelsea va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Radovan Kuchař quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Víctor Soldevilla, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Radovan Kuchař va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 40, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Daniel Ribera Guzmán després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Víctor Soldevilla va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Víctor Soldevilla va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Radovan Kuchař, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andries Van Hille de Chelsea es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Menino Fonseca de Chelsea va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José Menino Fonseca va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felix Lingenfelser de Chelsea amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.