Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266815

Amistoso (Int., RC) 731266815 Información oficial sobre el partido 731266815 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

villanosdequebec Alineación oficial del equipo 'villanosdequebec' en el partido 5 - 6 AC KäyräKarva Alineación oficial del equipo 'AC KäyräKarva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
villanosdequebec Alineación oficial del equipo 'villanosdequebec' en el partido 4 - 4 AC KäyräKarva Alineación oficial del equipo 'AC KäyräKarva' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,9 % 30,5 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villanosdequebec

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Passats 17 minuts, Enrique Gómez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. villanosdequebec es posava per davant!
  • 125 Minuto 18 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Enrique Gómez va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 1 al minut 18.
  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Lauri Vasanoja va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 35.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ignacio Mestre, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 64 (Gol de falta): Als 64 minuts, Óscar Díez va ampliar l'avantatge de villanosdequebec amb un 4 - 2 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 110 Minuto 87 (Gol de falta): villanosdequebec equilibrava els comptes al minut 87 quan en Óscar Díez va transformar una falta en el 5 a 5.

AC KäyräKarva

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del villanosdequebec. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bartholdus Kaisermühle la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del KäyräKarva es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 34.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Markus Hast va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 4 - 4 mitjançant un bon xut de Bartholdus Kaisermühle que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, el KäyräKarva va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Surafel Nasser, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 5.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Bartholdus Kaisermühle quedar desmarcat i marcar per a KäyräKarva al minut 87. El marcador es va posar aleshores 5 - 6 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Markus Hast per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 38, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Ossi Luoto quasi aconsegueix empatar per KäyräKarva al minut 60, però Noud Coninkx va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aleksi Vuolle de KäyräKarva es va guanyar la targeta groga merescudament.