Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266680

Amistoso (Int.) 731266680 Información oficial sobre el partido 731266680 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

F.C. Bagdanum Alineación oficial del equipo 'F.C. Bagdanum' en el partido 3 - 3 FK Plesnivec Alineación oficial del equipo 'FK Plesnivec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Bagdanum Alineación oficial del equipo 'F.C. Bagdanum' en el partido 2 - 0 FK Plesnivec Alineación oficial del equipo 'FK Plesnivec' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Bagdanum

Goles Goles

  • 190 Minuto 10 (Gol de falta): En Ferran Brunell conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 104 Minuto 58 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Ferran Brunell va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Baga: 2 a 3 al minut 58.
  • 114 Minuto 76 (Gol de penalti): Baga va empatar 3 - 3 gràcies a un penal molt ben xutat per Ferran Brunell, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): El Baga se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 37, en Jaume Company va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferran Brunell de Baga va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Anton Merkelov de Baga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FK Plesnivec

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 31 minuts Milan Mušinský va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Plesnivec va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 41. Manfred Hofer va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Plesnivec sabia com jugar al contraatac, i al minut 43, Paweł Piskorek va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Jean-Rémi Pouré de Plesnivec va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.