Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266671

Amistoso (Int.) 731266671 Información oficial sobre el partido 731266671 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

almería balón pie Alineación oficial del equipo 'almería balón pie' en el partido 1 - 1 Pors SuperStars 76 Alineación oficial del equipo 'Pors SuperStars 76' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
almería balón pie Alineación oficial del equipo 'almería balón pie' en el partido 2 - 0 Pors SuperStars 76 Alineación oficial del equipo 'Pors SuperStars 76' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

almería balón pie

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PSS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jesús Uixera la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del almería es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Benjamín Arenas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Enríquez de Anaya va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 62 (Ocasión de falta): Al minut 62, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Vita de almería va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pors SuperStars 76

Goles Goles

  • 105 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 13, Ivano Fanfara va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Tobias Flesjå, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PSS van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Svein Ludvigsen va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 270 Minuto 43 (Ocasión de falta): Adil Leshi va xutar magistralment una falta al minut 43 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 205 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): PSS va estar a punt de marcar quan Ivano Fanfara va fer una passada impressionant a Geir Enoksen, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.