Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266371

Amistoso (Int.) 731266371 Información oficial sobre el partido 731266371 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

Schakale Riehen Alineación oficial del equipo 'Schakale Riehen' en el partido 1 - 3 Aunslev IF Alineación oficial del equipo 'Aunslev IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Schakale Riehen Alineación oficial del equipo 'Schakale Riehen' en el partido 1 - 3 Aunslev IF Alineación oficial del equipo 'Aunslev IF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schakale Riehen

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Han Straatjes ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Riehen es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Gallus Thaler gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Amidou Niass va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Beda Gallo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Amidou Niass va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Han Straatjes va sorprendre Amidou Niass amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Aunslev IF

Goles Goles

  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 63 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Stig Sandahl de Aunslev marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Aunslev va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 86. Khaled Abd El Samad va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Lasse Thisted de Aunslev va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Aunslev van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 32, però el xut de Ejvind Volder des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Stig Sandahl al minut 35 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 270 Minuto 71 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Georg Hedegaard al minut 71 semblava entrar, però Roni Tschümperlin va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 270 Minuto 73 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Aunslev al minut 73, però el xut de Georg Hedegaard va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ejvind Volder de Aunslev la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.