Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266360

Amistoso (Int., RC) 731266360 Información oficial sobre el partido 731266360 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

F.C. Ceahlaul Piatra Neamt Alineación oficial del equipo 'F.C. Ceahlaul Piatra Neamt' en el partido 2 - 3 F.C. Pindakaas Alineación oficial del equipo 'F.C. Pindakaas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C. Ceahlaul Piatra Neamt Alineación oficial del equipo 'F.C. Ceahlaul Piatra Neamt' en el partido 2 - 5 F.C. Pindakaas Alineación oficial del equipo 'F.C. Pindakaas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ceahlaul Piatra Neamt

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): FCC, atacant per l'esquerra al minut 21, va aprofitar el magnífic llançament de Kir Teryaev per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Vasil Lutonský de FCC va aconseguir igualar el partit al minut 80, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 10 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Emerich Cean va marxar de Misja Verreck en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de FCC van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Emerich Cean de FCC va intentar batre la porteria rival al minut 75 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Sigbjørn Lillevold va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FCC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Emerich Cean va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Misja Verreck per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sigbjørn Lillevold es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Livius Olteanu de FCC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emerich Cean de FCC es va emportar una amonestació al minut 103 per provocar un rival.

F.C. Pindakaas

Goles Goles

  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Gerjan Aalbers, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 58.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): En Stef Broeils donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 72 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 172 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Pindakaas va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 105. Andrew Zoutenbier va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Owen Overweg va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Gerjan Aalbers quasi aconsegueix empatar per Pindakaas al minut 38, però Silviu-Mihai Boncilă va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gerjan Aalbers al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.