Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731266264

Amistoso (Int.) 731266264 Información oficial sobre el partido 731266264 en Hattrick

08.05.2024 10:00:00

F.C.Steaua MS Alineación oficial del equipo 'F.C.Steaua MS' en el partido 3 - 1 High Hopes Alineación oficial del equipo 'High Hopes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C.Steaua MS Alineación oficial del equipo 'F.C.Steaua MS' en el partido 6 - 0 High Hopes Alineación oficial del equipo 'High Hopes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Steaua MS

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a F.C.Steaua va ser Güner Tuğacı.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C.Steaua va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pierluigi Guberli progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de F.C.Steaua a 3 - 0. Pavol Pucher va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Nadir Saissi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): Niculae Burcă va sorprendre Augusto Salomoni amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Alexandre Cruz de F.C.Steaua gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

High Hopes

Goles Goles

  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): El contraatac de Hopes va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Arquimedes Perez va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Remo Arienti ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 63 en Paolo Cabrini va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Alfredo Borrel va impedir que reduïssin les diferències al marcador.