Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731265636

Amistoso (Int., RC) 731265636 Información oficial sobre el partido 731265636 en Hattrick

08.05.2024 10:50:00

BSC-Dominus Alineación oficial del equipo 'BSC-Dominus' en el partido 0 - 2 Müglitztal FF Alineación oficial del equipo 'Müglitztal FF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BSC-Dominus Alineación oficial del equipo 'BSC-Dominus' en el partido 2 - 0 Müglitztal FF Alineación oficial del equipo 'Müglitztal FF' en el partido
Tiene mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSC-Dominus

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Després de 18 minuts, Claudio Belluzzo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jan Jawornicki va enviar un xut des de 40 metres al minut 26, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Antti Ristiharju no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Res Miano no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Hakan Wahl va disposar d'una bona oportunitat al minut 84, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Müglitztal FF

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Quan passaven 3 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Müglitztal. En Felix Aris va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 136 Minuto 33 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Antti Ristiharju es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Isaak Zupan per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 33 passava a ser 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Ryszard Piszczak va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.