Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731265450

Amistoso (Int.) 731265450 Información oficial sobre el partido 731265450 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido 1 - 1 GSC Los Promillos EGW Alineación oficial del equipo 'GSC Los Promillos EGW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido 2 - 0 GSC Los Promillos EGW Alineación oficial del equipo 'GSC Los Promillos EGW' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agrupación Deportiva Diamond

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 38 gràcies a la jugada de Alberto Vázquez, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): AD Diamond per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Matt Arendtsen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Matt Arendtsen, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Daniel Govantes de AD Diamond va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 220 Minuto 72 (Ocasión de falta): Al minut 72, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

GSC Los Promillos EGW

Goles Goles

  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 68 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Tobisoa Andriamisaina.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 58 (Ocasión de falta): Amb 58 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Lalaina Fagnorena va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de GSC va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mathieu Delaunay, però el porter rival va fer una gran aturada.