Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731265012

Amistoso (Int.) 731265012 Información oficial sobre el partido 731265012 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

FC Swordfish Ostrava Alineación oficial del equipo 'FC Swordfish Ostrava' en el partido 4 - 5 F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido
4 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 5 / 8
0 / 0 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 1
3 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 2 / 4
0 / 0 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 1 / 1
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 2 / 2
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
44 % Posesión 45' 56 %
45 % Posesión 90' 55 %
Normal Táctica Atacar por el centro Nivel de táctica: 9
FC Swordfish Ostrava Alineación oficial del equipo 'FC Swordfish Ostrava' en el partido 4 - 5 F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Swordfish Ostrava Alineación oficial del equipo 'FC Swordfish Ostrava' en el partido 3 - 4 F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,1 % 51,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Swordfish Ostrava

Goles Goles

  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): František Hlava de Mečouni va demostrar les seves habilitats al minut 25 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): El Mečouni no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Kazimierz Walezy es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.
  • 135 Minuto 69 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en František Hlava va xutar directament a porteria i va marcar el 3 - 5. L'experiència és un grau!
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Matěj 'Scooby' Mareš, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 4 - 5 per a Mečouni.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a František Hlava de Mečouni la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C.Wachyboys

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Omar Tameem es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 12, Ignacio Portocarrero va pentinar un córner cap al segon pal que Antón Santalla va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Omar Tameem de F.C.Wachyboys va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Ignacio Portocarrero va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de F.C.Wachyboys, Omar Tameem, que va marcar, sense saber com, el 1 - 4.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al F.C.Wachyboys per augmentar la diferència al marcador a 2 - 5 al minut 66. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Massimo Madeo. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 22 (Ocasión de falta): Roman Jarošík va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Massimo Madeo que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Oriol Mollà. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antón Santalla va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oriol Mollà de F.C.Wachyboys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.