Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731264752

Amistoso (Int.) 731264752 Información oficial sobre el partido 731264752 en Hattrick

08.05.2024 17:55:00

AROX FC Alineación oficial del equipo 'AROX FC' en el partido 1 - 4 Viking Føroyar Alineación oficial del equipo 'Viking Føroyar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AROX FC Alineación oficial del equipo 'AROX FC' en el partido 0 - 1 Viking Føroyar Alineación oficial del equipo 'Viking Føroyar' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AROX FC

Goles Goles

  • 117 Minuto 89 (Gol evento especial cansancio): En Ben á Stongum semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 89 de partit. En Riny Gouda del AROX s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de AROX, l'equip va recuperar la pilota al minut 16 i va contraatacar. En Gunnar Heggelund va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Bolesław Kupieraj va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lorenzo Kasper, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Viking Føroyar

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Jens við Hvanndalsá va posar els visitants Víking per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 49, Víking va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jens við Hvanndalsá.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 63, Fimbogi Faradal va pentinar un córner cap al segon pal que Martin Andersson va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 3.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, un xut de Frits Haustrup des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Yuri Facciponti va estar a punt de posar per davant a Víking amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nikodem Pacocha va impedir un gol cantat.
  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 36 per Ben á Stongum va anar a parar a la creueta.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mikkjal Poulsen es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Víking la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yuri Facciponti de Víking la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.