Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731264636

Amistoso (Int.) 731264636 Información oficial sobre el partido 731264636 en Hattrick

08.05.2024 22:10:00

Toffees '24 FC Alineación oficial del equipo 'Toffees '24 FC' en el partido 4 - 1 Sesimbra Oman Alineación oficial del equipo 'Sesimbra Oman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Toffees '24 FC Alineación oficial del equipo 'Toffees '24 FC' en el partido 2 - 0 Sesimbra Oman Alineación oficial del equipo 'Sesimbra Oman' en el partido
Tiene suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toffees '24 FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Delroy Runcie de Toffees aconseguir un gol al minut 19 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Toffees, atacant per l'esquerra al minut 39, va aprofitar el magnífic llançament de Carlton Tarleton per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Toffees va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Edward Carrington des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Toffees a 4 - 1. Frederick Maingot va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Omar Folkes gairebé va marcar per a Toffees des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 57 quan Delroy Runcie de Toffees gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Sesimbra Oman

Goles Goles

  • 164 Minuto 31 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Matthias Höfler marqués l'empat. Al minut 31 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Delroy Miller, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Matthias Höfler no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Flori Sambay va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sesimbra va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 58, però en Flori Sambay va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Sesimbra van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 68, però el xut de Matthias Höfler des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maurits Lennartsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.