Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731264057

Amistoso (Int.) 731264057 Información oficial sobre el partido 731264057 en Hattrick

07.05.2024 19:40:00

Ouro Kizomba Alineación oficial del equipo 'Ouro Kizomba' en el partido 4 - 2 Sisante C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisante C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ouro Kizomba Alineación oficial del equipo 'Ouro Kizomba' en el partido 6 - 1 Sisante C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisante C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 5.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ouro Kizomba

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Kizomba equilibrava la balança al minut 31. En Júlio Pais, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 41 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Bjørn Lyngra. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 els aficionats van embogir quan en Júlio Pais va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Kizomba.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Kizomba va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rui Viegas va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Victor José Jesus de Kizomba no va ser gol per ben poc.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Kizomba va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Calisto da Costa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Calisto da Costa de Kizomba gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alessandro Aresi va rematar alt.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alexandre Brandão Pinhal no va ser aprofitada per en Victor José Jesus que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexandre Brandão Pinhal.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Leonardo Miranda de Kizomba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sisante C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del Sisante va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Midas Wanders, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 69 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Paco Vellón de Sisante marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Midas Wanders va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.