Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731263833

Amistoso (Int., RC) 731263833 Información oficial sobre el partido 731263833 en Hattrick

08.05.2024 10:50:00

Biberister FC Alineación oficial del equipo 'Biberister FC' en el partido 4 - 3 Torre del Oro CF Alineación oficial del equipo 'Torre del Oro CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Biberister FC Alineación oficial del equipo 'Biberister FC' en el partido 4 - 0 Torre del Oro CF Alineación oficial del equipo 'Torre del Oro CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biberister FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): El Biberister no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Bartu Öncü es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Dino Martinelli trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Biberister equilibrava la balança al minut 75. En Veselin Donchev, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 95 (Gol por la derecha): El jugador Ingi Vigfússon de Biberister, després de 95 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 6 (Ocasión de falta): Ludwik Deszczyński va llançar una falta directa al minut 6 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 203 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Biberister va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Bálint Imre va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Bálint Imre no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Biberister va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 65 que Björn Petrisch no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Pierre Della Rossa de Biberister va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 72, però no va estar gaire encertat.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Biberister va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Veselin Donchev ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Al minut 112, Bartu Öncü gairebé va marcar per a Biberister des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Veselin Donchev.

Torre del Oro CF

Goles Goles

  • 115 Minuto 3 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Carlo Pallas era molt més ràpid que el defensa Dino Martinelli. Al minut 3, el jugador de Torre va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Carlo Pallas va anar directament als peus de Jean-Séraphin Lifaka que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Torre. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Jasper Beauprez xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Torre va deixar en bona posició a en Per Richard Lohne per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 110 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Per Richard Lohne ja els havia advertit que el porter contrari, en Dennis Hochwächter, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.