Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731263687

Amistoso (Int., RC) 731263687 Información oficial sobre el partido 731263687 en Hattrick

09.05.2024 00:00:00

Untitled Football Club Alineación oficial del equipo 'Untitled Football Club' en el partido 7 - 6 FC Roggiolo Alineación oficial del equipo 'FC Roggiolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Untitled Football Club Alineación oficial del equipo 'Untitled Football Club' en el partido 2 - 4 FC Roggiolo Alineación oficial del equipo 'FC Roggiolo' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,1 % 1,2 % 85,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Untitled Football Club

Goles Goles

  • 103 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els seguidors del Untitled van tornar a saltar d'alegria al minut 21. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Claudinho Silva Espinosa que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 101 Minuto 28 (Gol por el centro): Davide Patano de Untitled va demostrar les seves habilitats al minut 28 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Untitled s'esgargamellaven dempeus per esperonar Per-Otto Falkander que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 115 Minuto 57 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Rubens Diniz Paschoal de Untitled va fer un bon esprint per escapar-se de Mirco Ferreira Cordeiro i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 3. Tot un espectacle!
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Passats 73 minuts, Davide Patano, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 5 - 4. Untitled es posava per davant!
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Claudinho Silva Espinosa va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Untitled empatava el partit, 6 a 6, al minut 86.
  • 121 Minuto 106 (Gol por el centro): Rubens Diniz Paschoal va donar a Untitled un avantatge de 7 - 6, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Per-Otto Falkander de Untitled amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Roggiolo

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marco Rocco es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Baldassarre 'Il Capitano' Vitalone arribés a peus de Jaime Cañón, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Roggiolo el 0 - 2.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Luca Rensink va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Marco Rocco que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Roggiolo. A fi d'aconseguir el 5 - 5, van tocar-la en curt per tal que Emanuele Ferreri xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Luca Rensink va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 5 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Geppino Rolfini, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 10 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Roggiolo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Emanuele Ferreri va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 14, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 237 Minuto 58 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Baldassarre 'Il Capitano' Vitalone va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Marco Rocco va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 274 Minuto 72 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 72, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 263 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): En Geppino Rolfini va encarar al porter al 108, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 113, en un 1 contra 1 amb el porter, però Gabriel Gontojo va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jaime Cañón des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oleg Tabashnikov de Roggiolo es va guanyar la targeta groga merescudament.