Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731263647

Amistoso (Int., RC) 731263647 Información oficial sobre el partido 731263647 en Hattrick

08.05.2024 19:20:00

Kuša Alineación oficial del equipo 'Kuša' en el partido 5 - 2 Space Tourists Alineación oficial del equipo 'Space Tourists' en el partido
2 / 9 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 3
0 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 1 / 1
2 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 1
0 / 2 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 1
2 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
62 % Posesión 45' 38 %
62 % Posesión 90' 38 %
Normal Táctica Normal
Kuša Alineación oficial del equipo 'Kuša' en el partido 5 - 2 Space Tourists Alineación oficial del equipo 'Space Tourists' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kuša Alineación oficial del equipo 'Kuša' en el partido 3 - 0 Space Tourists Alineación oficial del equipo 'Space Tourists' en el partido
Tiene suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kuša

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Passat el minut 26 de joc, Marcinas Gruckis facilitava les coses al Kuša amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Kuša va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 65 Marcinas Gruckis va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 22 minuts, en Marcinas Gruckis no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Marekas Žakas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 62 (Ocasión de falta): Al minut 62, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Zenonas Pichurevas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Beniamino Verzeroli va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Kuša va estar a punt de posar-se per davant al minut 94 però Tarvilas Ražkovas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): En Kazimiežas Rogauskas del Kuša ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Kuša per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 109, quan Hermanas Kirpičnikovas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcinas Gruckis de Kuša la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 98 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Damien Chagnaud després que el jugador de Kuša li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Kuša, Valentinas Galadauskas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Hermanas Kirpičnikovas va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Kuša, Gestautas Muštukas, col·locà la pilota just a les mans d'en Beniamino Verzeroli. El marcador: 4 - 2.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Kazimiežas Rogauskas de Kuša va executar el tir amb una gran tècnica posant el 5 - 2 al marcador.

Space Tourists

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Özgün Çetinel que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 186 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Tourists va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Özgün Çetinel, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Austin Herron quasi aconsegueix empatar per Tourists al minut 81, però Edmonas Žostautas va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mai Híjar de Tourists va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Brian Hill va xutar fora per a Tourists, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador John Cañaleta de Tourists va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Austin Herron de Tourists va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 2.