Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731263414

Amistoso (Int.) 731263414 Información oficial sobre el partido 731263414 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

FC B-Street 22 Alineación oficial del equipo 'FC B-Street 22' en el partido 3 - 2 Fantavending Alineación oficial del equipo 'Fantavending' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC B-Street 22 Alineación oficial del equipo 'FC B-Street 22' en el partido 3 - 0 Fantavending Alineación oficial del equipo 'Fantavending' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC B-Street 22

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Corria el minut 26 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jukka Lahti, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 125 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Gianni Hildebrandt, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 63 gràcies a la jugada de Vincent Mahr, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats van embogir quan en Gianni Hildebrandt va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de B-Street.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): B-Street va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Emin Yeğen en un 1 contra 1 amb el porter Fabián Gravagnolo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 290 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Jörg Prodehl va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Jörg Prodehl gairebé va marcar per a B-Street des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Al minut 23, Jocelyn Marquet de B-Street va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gianni Hildebrandt de B-Street va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vincent Mahr de B-Street amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fantavending

Goles Goles

  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Fantavending va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Benedek Molnár-Pap, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Giuseppe Puddu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fantavending que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rafael Fonseca, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Claudio Siriu de Fantavending va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.