Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731263149

Amistoso (Int., RC) 731263149 Información oficial sobre el partido 731263149 en Hattrick

08.05.2024 16:15:00

AC Maccabi Hevron Alineación oficial del equipo 'AC Maccabi Hevron' en el partido 9 - 8 Cekkino F.C. Alineación oficial del equipo 'Cekkino F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
AC Maccabi Hevron Alineación oficial del equipo 'AC Maccabi Hevron' en el partido 5 - 1 Cekkino F.C. Alineación oficial del equipo 'Cekkino F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Maccabi Hevron

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 30, Baha' Hattar de Maccabi empatava el partit: 1 - 1.
  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Manuel Bardill el va rematar Xavier Antúnez amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Theo Rundel es va introduir dins la defensa central al minut 47, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 112 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Maccabi equilibrava la balança al minut 102. En Omer Abbas El-Rusan, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 4 a 4 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Manuel Bardill va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marzio Verbicaro al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Xavier Antúnez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sam Shraideh de Maccabi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Omer Abbas El-Rusan.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Georges Kheir de Maccabi va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Omer Abbas El-Rusan va xutar fora per a Maccabi, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Sam Shraideh de Maccabi, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marzio Verbicaro en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Maccabi Nasser Abdel-Sattar, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marzio Verbicaro. El marcador continuava 5 - 5.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Miguel Ferrari de Maccabi és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 6 - 5.
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Tevdore Tortladze de Maccabi va executar el tir amb una gran tècnica posant el 7 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Maccabi Theo Rundel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marzio Verbicaro es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 7.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Xavier Antúnez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 9 - 8.

Cekkino F.C.

Goles Goles

  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Gian Carlo Giaran era molt més ràpid que el defensa Yuriy Trofimenkov. Al minut 23, el jugador de Cekkino va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): Cekkino van aconseguir el 3 - 2 que retallava diferències al minut 62 quan Ugo Maria Cairo sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 160 Minuto 90 (Gol de falta): Bobby Loridon va empatar per a Cekkino, posant el marcador a 3 - 3, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 173 Minuto 99 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 99, quan Ugo Maria Cairo va posar els visitants Cekkino per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ugo Maria Cairo al minut 29, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Gian Carlo Giaran de Cekkino anava molt fort i col·locat però Altair Yaseen no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Gianni Berlincioni de Cekkino va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Marzio Verbicaro anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Cekkino.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cekkino, Mauro Maiolo, col·locà la pilota just a les mans d'en Altair Yaseen. El marcador: 5 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Federico Corazzari va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Cekkino, Stefano Ghilotti, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Cekkino, Italo Chicco, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 8 al marcador.
  • 059 Minuto 136 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cekkino Giovanni Pirini va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.