Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731263101

Amistoso (Int., RC) 731263101 Información oficial sobre el partido 731263101 en Hattrick

07.05.2024 18:25:00

Marty FC Alineación oficial del equipo 'Marty FC' en el partido 4 - 7 Delantera Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Delantera Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Marty FC Alineación oficial del equipo 'Marty FC' en el partido 2 - 9 Delantera Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Delantera Futbol Club' en el partido
Tiene suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marty FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 21, Carlos João Gonçalves de Marty empatava el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Margarido Carvalhal, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 6 per a Marty.
  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els seguidors del Marty van tornar a saltar d'alegria al minut 77. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Margarido Carvalhal que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 4 - 6.

Delantera Futbol Club

Goles Goles

  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Patricio Vera va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Iván Larrea va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. DelFC posava el marcador 0 a 1.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de DelFC va ser finalitzada des de l'esquerra per Juan Francisco Pinto al minut 31. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 125 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 2 el va marcar Juan Carlos Perazo a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 43, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Juan Carlos Perazo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, DelFC va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Erick Espinoza.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Iván Larrea de DelFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 57 de partit.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Iván Larrea va ser l'anotador del 2 - 6.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Pancho Zapata des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 4 - 7 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Guayasent Carsí va ser clau en la jugada d'atac de DelFC al minut 42, quan ell mateix va fer una passada brutal a Wilmer Cabrera, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.