Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731262364

Amistoso (Int., RC) 731262364 Información oficial sobre el partido 731262364 en Hattrick

08.05.2024 05:15:00

Team-Second Alineación oficial del equipo 'Team-Second' en el partido 5 - 6 Os Aprendizes Alineación oficial del equipo 'Os Aprendizes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Team-Second Alineación oficial del equipo 'Team-Second' en el partido 5 - 1 Os Aprendizes Alineación oficial del equipo 'Os Aprendizes' en el partido
Tiene un resultado normal 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team-Second

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Darnell Brenneman va donar a Team-Second un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 39, Ramon Dürrenberger de Team-Second empatava el partit: 2 - 2.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Jérémy Crépel es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 77 (Gol por el centro): Ubaldo Passanti s'emportà una gran ovació del públic local al minut 77, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.
  • 111 Minuto 108 (Gol por el centro): Al minut 108, Marten Rademacher va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Team-Second per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ubaldo Passanti, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Vicente Delgado Huracusi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Marten Rademacher va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Team-Second que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 el Team-Second va posar setge sobre la defensa central visitant però en Viriato Silvestre no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Viriato Silvestre de Team-Second va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wolf Heddinghausen de Team-Second amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Darnell Brenneman de Team-Second es va emportar una amonestació al minut 95 per provocar un rival.

Os Aprendizes

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Björn Zymbala va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 37.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Aprendizes va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Dario Eiras, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Victor Santos que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Aprendizes prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Luís Geraldes.
  • 107 Minuto 67 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Anastácio Trindade va aconseguir per a Aprendizes el 2 - 4 al minut 67, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 172 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Victor Santos quedar desmarcat i marcar per a Aprendizes al minut 94. El marcador es va posar aleshores 4 - 5 pels visitants.
  • 171 Minuto 109 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dionísio Cipriano que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 5 - 6 per a Aprendizes.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Aprendizes que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Björn Zymbala, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marcos Pandeiro de Aprendizes va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Victor Santos es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 281 Minuto 99 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Anastácio Trindade després de 99 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Phạm Lâm Viên va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dionísio Cipriano es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.