Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261351

Amistoso (Int.) 731261351 Información oficial sobre el partido 731261351 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

Cold.blooded Killers Alineación oficial del equipo 'Cold.blooded Killers' en el partido 6 - 0 YoungBoys FC Alineación oficial del equipo 'YoungBoys FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cold.blooded Killers Alineación oficial del equipo 'Cold.blooded Killers' en el partido 2 - 0 YoungBoys FC Alineación oficial del equipo 'YoungBoys FC' en el partido
Tiene mucha potra 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cold.blooded Killers

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): El jugador Cees Jan van Alebeek de Cold.blooded, després de 12 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, el Cold.blooded va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Lauri Helperi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 116 Minuto 29 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 29, en Alphons Schleifenlehner del Cold.blooded va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Cees Jan van Alebeek que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Cees Jan van Alebeek va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Thierry Schanzen va augmentar l'avantatge de Cold.blooded a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 82 i semblava que Cold.blooded desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Saud Gill va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 6 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Herculano Henriques de Cold.blooded va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

YoungBoys FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): YoungBoys van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 48, però el xut de Upke Agema des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luke Kruiswijk.