Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261343

Amistoso (Int.) 731261343 Información oficial sobre el partido 731261343 en Hattrick

08.05.2024 18:55:00

Sacra Scuola di Nanto Alineación oficial del equipo 'Sacra Scuola di Nanto' en el partido 1 - 9 Neuköllner SF Alineación oficial del equipo 'Neuköllner SF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Sacra Scuola di Nanto Alineación oficial del equipo 'Sacra Scuola di Nanto' en el partido 0 - 9 Neuköllner SF Alineación oficial del equipo 'Neuköllner SF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sacra Scuola di Nanto

Goles Goles

  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Otso Luoranen sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Giulio Rosetti que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ursino Gauna es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Neuköllner SF

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Felix Simon Hahm que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Felix Simon Hahm va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Daniel Beiss va augmentar l'avantatge de Neuköllner a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Al minut 43 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Neuköllner, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Aly Kugel va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Neuköllner van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Johannes Kilguss va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 5 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, els visitants es van col·locar 1 - 6 per sobre quan Clemente Maggipinto va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 67 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Aly Kugel de Neuköllner va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 7 per als visitants al minut 67.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, Neuköllner va augmentar el seu avantatge a 1 - 8, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Carsten Kammerer, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 90 de partit va donar a Neuköllner l'avantatge per 1 - 9. Daniel Beiss en va ser l'anotador.