Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261321

Amistoso (Int.) 731261321 Información oficial sobre el partido 731261321 en Hattrick

08.05.2024 06:30:00

Kathmandu Wanderers Alineación oficial del equipo 'Kathmandu Wanderers' en el partido 0 - 1 Sleen Boys Alineación oficial del equipo 'Sleen Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kathmandu Wanderers Alineación oficial del equipo 'Kathmandu Wanderers' en el partido 1 - 2 Sleen Boys Alineación oficial del equipo 'Sleen Boys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,9 % 5,1 % 75,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kathmandu Wanderers

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rit Yogi va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Sushil Visvakarm aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Surendr Yadav es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Bishal Gurun de Kathmandu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Sushil Visvakarm de Kathmandu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sleen Boys

Goles Goles

  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Antonio Martín Gómez que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Sleen.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Osabaritz Martixena va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): José María Jalón va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Nawaraj Cauhan va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): János Gáspár va xutar magistralment una falta al minut 36 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Sleen van sortir al contraatac amb encert al minut 52, però János Gáspár no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Nicolás Olivera de Sleen, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 61, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sleen va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Martín Gómez va sortir per sobre el travesser.