Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261247

Amistoso (Int.) 731261247 Información oficial sobre el partido 731261247 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Furolo Club de fútbol Alineación oficial del equipo 'Furolo Club de fútbol' en el partido 1 - 2 Nou&Moe Alineación oficial del equipo 'Nou&Moe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Furolo Club de fútbol Alineación oficial del equipo 'Furolo Club de fútbol' en el partido 2 - 0 Nou&Moe Alineación oficial del equipo 'Nou&Moe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furolo Club de fútbol

Goles Goles

  • 103 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Furolo per la dreta va donar com a resultat un gol de Samuel 'Longaniza' Galceran al minut 35 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Miguel Rubio va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Furolo.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Martín Cea va estar a punt d'empatar per a Furolo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jacob-Jan Tijssen va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Samuel 'Longaniza' Galceran quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 54 minuts, en Martín Cea no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): Martín Cea va marxar per velocitat al minut 55 i va fer una passada de la mort a Mesfaw Quassimi, però aquest va fallar.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Samuel 'Longaniza' Galceran va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 60, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, José Luis Blázquez va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jaime Bello hauria d'haver estat gol al minut 68 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jaime Bello de Furolo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Nou&Moe

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Nou&Moe agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Robert Moore amb mestria.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Nou&Moe eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 29, Hilko van der Zwan va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.