Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261172

Amistoso (Int.) 731261172 Información oficial sobre el partido 731261172 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

VilaGran Alineación oficial del equipo 'VilaGran' en el partido 3 - 1 Logia Ruiztaglina Alineación oficial del equipo 'Logia Ruiztaglina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VilaGran Alineación oficial del equipo 'VilaGran' en el partido 2 - 1 Logia Ruiztaglina Alineación oficial del equipo 'Logia Ruiztaglina' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,0 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VilaGran

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 4 minuts de joc, Hélder Carro, corrent com un esperitat, superà primer Raphael 'Colorado' Reidenbach per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Smadyar Konakpaev es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Xavi Cornet va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 68 el resultat passava a ser de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Amadeu Gisbert de VilaGran gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Iliya Savov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gabino Quiñoá de VilaGran es va guanyar la targeta groga merescudament.

Logia Ruiztaglina

Goles Goles

  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 79, el jugador visitant Gary Escobar va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 29 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pavel Puchenkin va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Ruiztaglina van seguir progressant per la banda dreta. Gary Escobar va tenir la seva oportunitat al minut 52, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ruiztaglina va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tommi 'Shoroh' Kähkönen va sortir per sobre el travesser.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Rikkert 'Orange' Harmans va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Enrique Aguado.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Fernando 'Chofis' Cea de Ruiztaglina va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.