Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261021

Amistoso (Int.) 731261021 Información oficial sobre el partido 731261021 en Hattrick

08.05.2024 10:45:00

Uetikon Park Rangers Alineación oficial del equipo 'Uetikon Park Rangers' en el partido 6 - 2 FFC Chaos Alineación oficial del equipo 'FFC Chaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Uetikon Park Rangers Alineación oficial del equipo 'Uetikon Park Rangers' en el partido 8 - 1 FFC Chaos Alineación oficial del equipo 'FFC Chaos' en el partido
Tiene mala suerte 8.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uetikon Park Rangers

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Uetikon una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Bastian Schraml, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 19.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Jens-Dietrich Ricke va donar a Uetikon un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lars-Olof Isberg, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Uetikon.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Uetikon va augmentar la diferència quan Lars-Olof Isberg no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Till Casabella es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Uetikon va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ingo Grütter va poder fer el 6 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

FFC Chaos

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Chaos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. Billy Penner va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els jugadors de Chaos no defallien en cap moment. Producte d'això, en George Cunningham va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Russell McGregor va ser clau en la jugada d'atac de Chaos al minut 44, quan ell mateix va fer una passada brutal a Billy Penner, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Connor Simpleton quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Kyle Shand va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Strahinja Mijović no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Ralph Steel de Chaos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.