Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261012

Amistoso (Int.) 731261012 Información oficial sobre el partido 731261012 en Hattrick

07.05.2024 22:15:00

Screamin' Demons F.C. Alineación oficial del equipo 'Screamin' Demons F.C.' en el partido 5 - 3 Ikardo's Team Alineación oficial del equipo 'Ikardo's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Screamin' Demons F.C. Alineación oficial del equipo 'Screamin' Demons F.C.' en el partido 6 - 2 Ikardo's Team Alineación oficial del equipo 'Ikardo's Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Screamin' Demons F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Screamin s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en John De Bhal per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Screamin s'esgargamellaven dempeus per esperonar Emiliusz Namysłowski que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 65 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Screamin una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En John De Bhal, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 78.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de 叶 (Ye) 英标 (Yingbiao) va anar directament als peus de Emiliusz Namysłowski que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 3.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): Als 90 minuts, Ermes Di Lello va ampliar l'avantatge de Screamin amb un 5 - 3 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, John De Bhal de Screamin va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Ikardo's Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 38 minuts Enric Bernatallada va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Ikardo's va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 53. Germán Abascal va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 77 i semblava que Ikardo's desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Germán Abascal va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Ikardo's va estar a punt d'empatar al 87 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Amadeusz Szulik que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bertomeu Freixinet de Ikardo's es va guanyar la targeta groga merescudament.