Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731261011

Amistoso (Int.) 731261011 Información oficial sobre el partido 731261011 en Hattrick

07.05.2024 20:15:00

Sevilla del Mar Alineación oficial del equipo 'Sevilla del Mar' en el partido 4 - 1 City Lions Alineación oficial del equipo 'City Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sevilla del Mar Alineación oficial del equipo 'Sevilla del Mar' en el partido 3 - 3 City Lions Alineación oficial del equipo 'City Lions' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,6 % 27,3 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevilla del Mar

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Corria el minut 5 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alekos Karamixas, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats van embogir quan en Marios Finikaridis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Sevilla.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Sevilla va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Adamantios Theocharidis des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Alekos Karamixas va augmentar l'avantatge de Sevilla a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Alekos Karamixas va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hulusi Tağay per poc que no incrementa el marcador al minut 14. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Timofey Chumin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Sevilla va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Volkan Nuşin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Timofey Chumin.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alekos Karamixas de Sevilla es va guanyar la targeta groga merescudament.

City Lions

Goles Goles

  • 160 Minuto 79 (Gol de falta): Sandro Bruder va empatar per a Lions, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 24, en un 1 contra 1 amb el porter, però Roger Company va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Flaviu Ciocan des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Rafał Koza de Lions va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.