Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260640

Amistoso 731260640 Información oficial sobre el partido 731260640 en Hattrick

08.05.2024 09:30:00

Carinthia Süssenbrunn Alineación oficial del equipo 'Carinthia Süssenbrunn' en el partido 1 - 3 SC Ramba-Zamba Alineación oficial del equipo 'SC Ramba-Zamba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carinthia Süssenbrunn Alineación oficial del equipo 'Carinthia Süssenbrunn' en el partido 2 - 0 SC Ramba-Zamba Alineación oficial del equipo 'SC Ramba-Zamba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carinthia Süssenbrunn

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Süssenbrunn va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 26 Attila Rottenbiller va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Niklas Krautberger va entorpir al marcador d'en Tobias Hammerl per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Simon Jordan va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alois Batarilo de Süssenbrunn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SC Ramba-Zamba

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Manuel Arni que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Kevin Baier va marcar al minut 60 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Theodor Baumgartner va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ramba-Zamba i marcant el 1 - 3.