Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260569

Amistoso (Int.) 731260569 Información oficial sobre el partido 731260569 en Hattrick

08.05.2024 16:30:00

OB Deamons Alineación oficial del equipo 'OB Deamons' en el partido 2 - 0 Athletic Santiago de Compostela F.C Alineación oficial del equipo 'Athletic Santiago de Compostela F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
OB Deamons Alineación oficial del equipo 'OB Deamons' en el partido 6 - 3 Athletic Santiago de Compostela F.C Alineación oficial del equipo 'Athletic Santiago de Compostela F.C' en el partido
Es un cenizo 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,7 % 2,3 % 16,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OB Deamons

Goles Goles

  • 120 Minuto 48 (Gol de falta): Una falta al minut 48 va provocar un lliure directe. Jarl Voetmann el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Deamons a 2 - 0. Ognjen Radosavljević va rematar la jugada quasi sense angle.

Athletic Santiago de Compostela F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Carles Purgimón de Compostela, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 5, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 274 Minuto 8 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 8, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Manuel Pina va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Phillip Ostenfeld va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 84, quan un error defensiu va deixar Juan Manuel Idígoras completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Marinas de Compostela va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.