Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260447

Amistoso (Int.) 731260447 Información oficial sobre el partido 731260447 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

U.D. Basoselay Alineación oficial del equipo 'U.D. Basoselay' en el partido 3 - 1 Westside United FC Alineación oficial del equipo 'Westside United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Basoselay Alineación oficial del equipo 'U.D. Basoselay' en el partido 2 - 2 Westside United FC Alineación oficial del equipo 'Westside United FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,7 % 35,3 % 36,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Basoselay

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Basoselay va ser Vedran Tomičić.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Basoselay va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Topi Kalmi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, Basoselay va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Håkan Klangmar, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vedran Tomičić de Basoselay la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Westside United FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 56 (Gol por la izquierda): United va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Dejan Muzek va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Dejan Muzek de United, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 225 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Yulian Van Stappen va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 260 Minuto 29 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Anucha Pusiri, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 30, en un 1 contra 1 amb el porter, però Holger Abraham Caicedo va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Faïssal Hamada des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): United van seguir progressant per la banda dreta. Pacôme Goulet va tenir la seva oportunitat al minut 58, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.