Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260430

Amistoso (Int.) 731260430 Información oficial sobre el partido 731260430 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Delgadito plantar CF Alineación oficial del equipo 'Delgadito plantar CF' en el partido 0 - 1 Mørkeblå Kråker Alineación oficial del equipo 'Mørkeblå Kråker' en el partido
0 / 5 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 7
0 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 1 / 2
0 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 2
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 3
1 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
40 % Posesión 45' 60 %
45 % Posesión 90' 55 %
Jugar creativamente Táctica Atacar por el centro Nivel de táctica: 10Nivel de táctica: 10
Delgadito plantar CF Alineación oficial del equipo 'Delgadito plantar CF' en el partido 0 - 1 Mørkeblå Kråker Alineación oficial del equipo 'Mørkeblå Kråker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Delgadito plantar CF Alineación oficial del equipo 'Delgadito plantar CF' en el partido 1 - 3 Mørkeblå Kråker Alineación oficial del equipo 'Mørkeblå Kråker' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delgadito plantar CF

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Grigas Janišauskas del Delgadito ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Alessandro Salanitro va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 213 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Carlos Álava de Delgadito va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 68, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Óscar Bazo de Delgadito va intentar batre la porteria rival al minut 83 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Delgadito enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Bazo de Delgadito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mørkeblå Kråker

Goles Goles

  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): En Finn Brandett donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 50 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Benjamin Sattler va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Benjamin Sattler va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 289 Minuto 43 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Adam Sande va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Branco Brons el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Elmar Eiðsson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 289 Minuto 58 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Terje Andreassen per la seva rapidesa. Al minut 58 va intentar marxar per velocitat d'en Branco Brons, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Terje Andreassen, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Terje Andreassen va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.