Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260321

Amistoso (Int., RC) 731260321 Información oficial sobre el partido 731260321 en Hattrick

08.05.2024 19:20:00

FBK Tauras Alineación oficial del equipo 'FBK Tauras' en el partido 1 - 2 FC Borussia of Lagos Alineación oficial del equipo 'FC Borussia of Lagos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FBK Tauras Alineación oficial del equipo 'FBK Tauras' en el partido 3 - 3 FC Borussia of Lagos Alineación oficial del equipo 'FC Borussia of Lagos' en el partido
Tiene mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FBK Tauras

Goles Goles

  • 104 Minuto 89 (Gol de penalti): Tauras aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Ritas Zabelinas al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Tauras per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 21, quan Napolis Vaineikis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Tauragis Umbrazas va fer al minut 22 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Marcelijus Ropius, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Tauras va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vydautas Paulovas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Banjo Uga.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Tauras Napolis Vaineikis quasi va assolir l'empat al minut 56 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Markelis Gastilavičius de Tauras es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 70, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Samsonas Lavrijanecas de Tauras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Markelis Gastilavičius de Tauras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Markelis Gastilavičius es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

FC Borussia of Lagos

Goles Goles

  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 40 minuts, Nnengi Grace va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 184 Minuto 64 (Gol de penalti): Al minut 64 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Borussia, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Antonio Muro Nájera va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): James Davidson de Borussia va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 48 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.