Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260228

Amistoso (Int.) 731260228 Información oficial sobre el partido 731260228 en Hattrick

08.05.2024 12:30:00

Sol Redondo FC Alineación oficial del equipo 'Sol Redondo FC' en el partido 5 - 0 FK Skudrulāču bars Alineación oficial del equipo 'FK Skudrulāču bars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sol Redondo FC Alineación oficial del equipo 'Sol Redondo FC' en el partido 6 - 0 FK Skudrulāču bars Alineación oficial del equipo 'FK Skudrulāču bars' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sol Redondo FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Redondo, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Gioele Calabria per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Redondo va augmentar la diferència quan Ramón Guzmán Alfarache no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alexander Buglyó va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Redondo. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Jozef Sklár xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Julián Rueda La Fuente va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gioele Calabria va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Ramón Guzmán Alfarache es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Redondo ho intentava per la dreta per mitjà de Jozef Sklár, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, José Dazar de Redondo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FK Skudrulāču bars

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Nikita Daryushin va fer al minut 29 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Vladukas Nazaras, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Skudrulāču va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Paleologo-Morea, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Yordan Dimitrov no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Wojciech Potorski estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.