Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260163

Amistoso (Int.) 731260163 Información oficial sobre el partido 731260163 en Hattrick

08.05.2024 15:20:00

Reau Sports Loisirs Alineación oficial del equipo 'Reau Sports Loisirs' en el partido 0 - 6 Sääre Athletic II Alineación oficial del equipo 'Sääre Athletic II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Reau Sports Loisirs Alineación oficial del equipo 'Reau Sports Loisirs' en el partido 0 - 7 Sääre Athletic II Alineación oficial del equipo 'Sääre Athletic II' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reau Sports Loisirs

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rayane Houlle es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 48 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Rayane Houlle va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Étienne Bac de Loisirs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sääre Athletic II

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, Athletic es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Hans Haav es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, Athletic va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Fedor Burdanov, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al 32 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Athletic augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Siim Õispuu es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Toomas Oinas va augmentar l'avantatge de Athletic a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Siim Õispuu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 55, i va fer pujar el 0 - 5 per a Athletic.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 78, Athletic va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jan Kamp.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Robert Kulyagin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ali Başar va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Hans Haav que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Robert Kulyagin de Athletic va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 27 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fedor Burdanov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ats Saare de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toomas Oinas de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.