Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731260050

Amistoso (Int.) 731260050 Información oficial sobre el partido 731260050 en Hattrick

08.05.2024 13:30:00

K.V.O Aarschot B Alineación oficial del equipo 'K.V.O Aarschot B' en el partido 0 - 4 Skybridge Adventure Alineación oficial del equipo 'Skybridge Adventure' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
K.V.O Aarschot B Alineación oficial del equipo 'K.V.O Aarschot B' en el partido 0 - 1 Skybridge Adventure Alineación oficial del equipo 'Skybridge Adventure' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

K.V.O Aarschot B

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Jens Van Boxstael va estar a punt d'empatar per a Aarschot quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Agilbert 'Kaiser' Laumeyer va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ashley Finn estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Csaba Márk, als 75 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28, Cristopher Raillanca de Aarschot va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Skybridge Adventure

Goles Goles

  • 116 Minuto 18 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 18, en Minel Praja del Skybridge va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Klaudiusz Kur que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Timme Redeker va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 40, i va fer pujar el 0 - 2 per a Skybridge.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Passaven 76 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Miguel Ángel Llanos va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, Ibrahim Jawdai va pentinar un córner cap al segon pal que John Barnes va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 4.