Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731259986

Amistoso (Int.) 731259986 Información oficial sobre el partido 731259986 en Hattrick

08.05.2024 13:45:00

IROK Alineación oficial del equipo 'IROK' en el partido 2 - 1 Siebenbürgen AC Alineación oficial del equipo 'Siebenbürgen AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IROK Alineación oficial del equipo 'IROK' en el partido 2 - 0 Siebenbürgen AC Alineación oficial del equipo 'Siebenbürgen AC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IROK

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): IROK va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Kimmo Tahkola va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Vasiliy Kavelin va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de IROK, Artūrs Viņķis, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): IROK va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kaspars Kundziņš ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Andris Isajevs va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de IROK.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vasiliy Kavelin va rematar alt.

Siebenbürgen AC

Goles Goles

  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del IROK. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Iiro Riento la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Siebenbürgen es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ēriks Petrovs va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 6 de joc.
  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Siebenbürgen sortien al contraatac. La falta llançada per Prak Prathna va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cătălin Şelariu de Siebenbürgen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.