Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731259753

Amistoso (Int.) 731259753 Información oficial sobre el partido 731259753 en Hattrick

08.05.2024 08:45:00

Gradac Park Lurkers Alineación oficial del equipo 'Gradac Park Lurkers' en el partido 4 - 8 PPFC Mossoró Alineación oficial del equipo 'PPFC Mossoró ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Gradac Park Lurkers Alineación oficial del equipo 'Gradac Park Lurkers' en el partido 3 - 8 PPFC Mossoró Alineación oficial del equipo 'PPFC Mossoró ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gradac Park Lurkers

Goles Goles

  • 112 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Lurkers equilibrava la balança al minut 15. En Jakob Lainer, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, Milan Lolić va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 101 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, Mato Garaj es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 5, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): David Grk de Lurkers va demostrar les seves habilitats al minut 84 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 4 - 8.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Damir Piliček de Lurkers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

PPFC Mossoró

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Mossoró prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Claudir Ferreira.
  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Mossoró agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Benito Damiães amb mestria.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): En Ângelo Stival donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 38 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 137 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Ângelo Stival la va convertir en gol amb un remat de cap en Blaise Schluneker tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 47 el marcador es va actualitzar: 2 - 4.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jeovane Laurence va augmentar l'avantatge de Mossoró a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Samuel Brandão va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 3 - 6 per als visitants.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Blaise Schluneker, que va ser qui va marcar 3 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ângelo Stival de Mossoró l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 8 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Samuel Brandão estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ângelo Stival, als 2 minuts, va fallar per ben poc.