Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731259377

Amistoso (Int.) 731259377 Información oficial sobre el partido 731259377 en Hattrick

08.05.2024 16:40:00

Whydah Gally Alineación oficial del equipo 'Whydah Gally' en el partido 1 - 4 AFC Liverpool Alineación oficial del equipo 'AFC Liverpool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Whydah Gally Alineación oficial del equipo 'Whydah Gally' en el partido 4 - 3 AFC Liverpool Alineación oficial del equipo 'AFC Liverpool' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,5 % 24,8 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Whydah Gally

Goles Goles

  • 125 Minuto 18 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Vitorino Andrade Costa va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 0 - 1.
  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): El Whydah no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Firmo Germano es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al 35, Adolfo Marques Gonçalves hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Petri Pohjanpalo. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 200 Minuto 44 (Ocasión de falta): Firmo Germano va xutar una falta al minut 44 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Whydah van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 68, però el xut de Delmiro Vasconcelos des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Robin Blanco de Whydah va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

AFC Liverpool

Goles Goles

  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al 20 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a AFCL augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Dennis Hallbäck es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Toni Kärhä de AFCL l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 53 de partit.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Jani Siivonen va aprofitar un error defensiu al minut 63, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a AFCL.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Otso Uusnäkki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alexandre Nobre Jorge, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Dennis Hallbäck, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 43 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. AFCL va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Otso Uusnäkki va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.