Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731259075

Amistoso (Int., RC) 731259075 Información oficial sobre el partido 731259075 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

Xexo FC Alineación oficial del equipo 'Xexo FC' en el partido 2 - 3 Wunder Widzewek Alineación oficial del equipo 'Wunder Widzewek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xexo FC Alineación oficial del equipo 'Xexo FC' en el partido 1 - 3 Wunder Widzewek Alineación oficial del equipo 'Wunder Widzewek' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xexo FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 6 (Gol de falta): Den Taylor va aconseguir l'empat per a Xexo mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Delfí Aliu arribés a peus de Josep Oliveras, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Xexo el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el Xexo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Den Taylor no va estar gens encertat.
  • 210 Minuto 89 (Ocasión de falta): Den Taylor va llançar una falta directa al minut 89 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Medir Aguilà de Xexo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Wunder Widzewek

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alfred Frydman quedar desmarcat i marcar per a Widzewek al minut 5. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, Widzewek es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Sebastian Parchowicz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Widzewek l'avantatge per 1 - 3. Innocenty Giżycki en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Innocenty Giżycki de Widzewek, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Przemysław Chmielek. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Igor Lenkiewicz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Innocenty Giżycki de Widzewek va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alfred Frydman va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.