Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731259023

Amistoso (Int., RC) 731259023 Información oficial sobre el partido 731259023 en Hattrick

08.05.2024 12:25:00

FC Virrei Amat Alineación oficial del equipo 'FC Virrei Amat' en el partido 1 - 4 EC Pinheiros Alineación oficial del equipo 'EC Pinheiros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Virrei Amat Alineación oficial del equipo 'FC Virrei Amat' en el partido 2 - 0 EC Pinheiros Alineación oficial del equipo 'EC Pinheiros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Virrei Amat

Goles Goles

  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Passat el minut 86 de joc, Víctor Parra facilitava les coses al Virrei amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 17 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Rainer Link de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Virrei per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Rainer Link va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Danny Chapple va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Virrei se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rainer Link! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Víctor Parra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 100 (Ocasión evento especial córner peinado): Samuel Castrillón quasi marca en una jugada assajada de córner que Carlos Vacca havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rainer Link.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Virrei Víctor Polán va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Virrei Ínigo Celis, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Michael Legge. El marcador continuava 1 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Virrei, Carlos Vacca, col·locà la pilota just a les mans d'en Michael Legge. El marcador: 1 - 3.

EC Pinheiros

Goles Goles

  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Stu MacCracken va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 103 (Ocasión de contra por la derecha): Michael Bulger va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ECP que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Glenn Maxwell de ECP es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de ECP, Louis Steer, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En James Anderson anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a ECP.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Chris Gayle de ECP va superar José Ramón Zubieta, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 1 - 4.