Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731258837

Amistoso (Int., RC) 731258837 Información oficial sobre el partido 731258837 en Hattrick

08.05.2024 13:00:00

Essen City Alineación oficial del equipo 'Essen City' en el partido 3 - 2 JYRKKÄ IV Alineación oficial del equipo 'JYRKKÄ IV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Essen City Alineación oficial del equipo 'Essen City' en el partido 0 - 1 JYRKKÄ IV Alineación oficial del equipo 'JYRKKÄ IV' en el partido
Tiene bastante suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Essen City

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els seguidors del eec contenien la respiració mentre en Gijs Xhardez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 105 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Francis Paeps rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Roger Demaegd, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): En Otis Steers va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Francis Paeps, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

JYRKKÄ IV

Goles Goles

  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 49 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Harald Lyhman.
  • 154 Minuto 66 (Gol de penalti): El jugador de JYRKKÄ Artur Tullborn va anotar des dels 11 metres al minut 66, posant el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Jonathon Clarke quasi aconsegueix empatar per JYRKKÄ al minut 65, però Lee Chin Teck va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.