Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731258526

Amistoso (Int., RC) 731258526 Información oficial sobre el partido 731258526 en Hattrick

09.05.2024 03:00:00

Semillero de seleccion Alineación oficial del equipo 'Semillero de seleccion' en el partido 1 - 5 ha'bilderim Alineación oficial del equipo 'ha'bilderim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Semillero de seleccion Alineación oficial del equipo 'Semillero de seleccion' en el partido 1 - 7 ha'bilderim Alineación oficial del equipo 'ha'bilderim' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Semillero de seleccion

Goles Goles

  • 116 Minuto 14 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 14 minuts quan Antonio Bellaspiga va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Matteo Bellorini, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 125 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Daniel Germán Drazul va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 73. 1-5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Antonio Bellaspiga de Semillero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Castro de Semillero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ha'bilderim

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, habilderim es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ingolf Eidenhammer es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): El jugador de habilderim Andrea Bonura va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 53 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Wilfried Haderer de habilderim va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Stefano Crescenti de habilderim l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 62 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de habilderim la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.