Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731257734

Amistoso 731257734 Información oficial sobre el partido 731257734 en Hattrick

08.05.2024 12:05:00

LH United Alineación oficial del equipo 'LH United' en el partido 2 - 2 FC Berredo Alineación oficial del equipo 'FC Berredo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
LH United Alineación oficial del equipo 'LH United' en el partido 6 - 1 FC Berredo Alineación oficial del equipo 'FC Berredo' en el partido
Es un cenizo 6.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LH United

Goles Goles

  • 112 Minuto 60 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Fabien Joguet va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 60.
  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Joshua Jäger va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Javier Citjo, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Fabien Joguet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Krzysztof Łapaj va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Javier Citjo, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Fabien Joguet del United ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fabien Joguet va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jonas Käßmann va estar a punt d'avançar els locals al minut 42 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Joshua Jäger va fer al minut 64 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Krzysztof Łapaj, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): United va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Micah Hodge en un 1 contra 1 amb el porter Carlos Bejarano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Micah Hodge de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Citjo.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 25 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Jonas Käßmann sempre estava atent, disposat a donar una mica més pel bé de l'equip.

FC Berredo

Goles Goles

  • 138 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jiří Mihál la va rematar Jan Ohlbo amb una magnífica volea que va fer pujar per a Berredo el 0 - 1.
  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 63 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Enrique Portocarrero.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Paco López Melgarejo al minut 32 semblava entrar, però Vlaho Ostojić va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Paco López Melgarejo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abdessamad El-Safadi de Berredo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.